Herşeyden önce "Sürbısa" bıçaklarını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Bıçak kullanmak sanattır,bu sanatı icra etmek sizin elinizde.Buna ortak olmak için size bıçak kullanımı hakkında bazı hususlarda yardımcı olmak istiyoruz.
DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR
1.Buzlu ette kesim ve kırma gibi işlemler yapılmaması
2.Bıçak kullandıktan sonra temiz ve kuru bir şekilde bırakılması
3.Bıçakların yüksek sıcaklık altında yıkanmamasına(yüksek sıcaklık ağızının ve sapının bozulmasına neden olur)dikkat edilmesi
4.Satır amaçlı setr ve zor koşullarda kullanılmaması
5.Bıçakların ağzı köreldiği zaman usta bileyicilere bilettirilmesi,bileme esnasında ağızının yanmamasına (hafif bir kızarıklıktır) dikkat edilmesi
6.Mermer,kalebodur vs gibi sert zemin üzerinde kesim yapılmaması
7.Kesim için hijyenik kesim levhaları (POLİETİLEN) veya ahsap kesim levhaları kullanımına dikkat edilmesi
8.Bıçakların tornavida,konserve açacağı gibi kullanım dışı yerlerde kullanılmaması
TEMİZLEME-GARANTİ
Bıçağınızı her kullanımdan sonra ılık sabunlu su ile yıkamanızı ve kuru bir havlu ile kurulamanızı tavsiye ediyoruz ÇÜNKÜ; Bir çok yiyecek asit içerir.Bıçağınızın üzerinde kalan yiyecek parçaları bıçağınızı aşındırır ve aşınan bıçağın paslanması mümkündür. Sürbısa bıçakları en yüksek kalite standartlarını yakalamak üzere ustaca tasarlanmıştır.Sürbısa tarafınca önerilen bakımları ihmal edilmediği sürece,yapım aşamasındaki ve malzemeden kaynaklanan hatalara karşı hayat boyu garanti verir.Bıçakların fonksiyon dışı kullanılması sonucu oluşan sorunlara karşı garanti söz konusu değildir.